Tietoturvaselostus

Kalevi y Laura Fiestas -projektin puitteissa olemme tekemisissä palkinnon hakijoiden ja projektin tukijoiden ja kumppaneiden kanssa.

Hakijoilta tarvitaan hakemuksen yhteydessä nimi ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero). Palkinnon saajalta tarvitaan lisäksi tilinumero ja muut tilisiirtoon tarvittavat tiedot. Hakijat lähettävät hakemukset sähköpostissa. Hakemukset ja yhteystiedot säilyvät sähköpostilaatikossa. Voittajan projektikuvaus ja nimi julkaistaan nettisivulla.

Kumppanit voivat tarjota projektille apua työn muodossa. Kumppanien nimet julkaistaan kotisivulla, mikäli kumppanit niin toivovat.

Rahoittajien ja lahjoittajien osalta tarvitaan verottajan vaatimat yksilöintitiedot veroilmoitusta varten. Heidän nimet julkistetaan kotisivulla, mikäli he niin toivovat.

Edellä mainitut tahot ilmoittavat pääasiassa itse yhteystietonsa yhteydenoton yhteydessä. Sähköpostiosoitteet säilyvät sähköpostilaatikon muistissa, puhelinnumerot puhelimessa. Verkoston kasvaessa nimi- ja sähköpostiosoitetietoja voidaan säilyttää erillisessä koontitiedostossa salasanalla avautuvalla tietokoneella. Tarpeettomia tietoja ei kerätä eikä säilytetä.

Tiedot poistetaan ja hävitetään, mikäli asianomainen henkilö niin pyytää tai mikäli projekti lopetetaan. Palkinnon voittajat sitoutuvat kuitenkin nimensä julkaisuun kotisivulla.